Jäsenkirje 1/2003

HEI KAIKKI JÄSENET

Vuosi on jälleen vierähtänyt, joten Monokas toivottaa kaikille jäsenille HYVÄÄ UUTTA VUOTTA.

Kirjoittelen toistaiseksi teille näitä jäsenkirjeitä, koska Kirsi keskittyy SUSELin sihteerin tehtäviin, jossa varmasti työsarkaa riittää.

Unto Monosen muistokilpailut pidettiin marraskuun yhdeksäs päivä.

Kilpailut pidettiin Someron Monitoimihallilla missä on yleisöllä parempi seurata kilpailuita kuin Teeriharjulla ja kilpailijoilla on paremmat pukeutumistilat. Tuomareilla oli vaikeuksia löytää parhaita tanssipareja ja finaaleita jouduttiin uusimaan, koska tuomarit halusivat varmistua siitä, että tanssiparit saatiin oikeaan järjestykseen. Kisat menivät lähes suunnitelmien mukaan, tietysti pieniä puutteita löytyy aina. Ennakkoon on vaikea arvioida kuinka paljon kilpapareja tulee ja kilpailuja on vaikea sitoa tiukkaan aikatauluun, koska

ilmoittautuminen oli kilpailuaamuna. Karsintojen ja finaalien välissä oli ehkä

liian pitkä tauko, emme osanneet varautua finaalien uusintoihin , mistä johtuen

yleisötanssien alku myöhästyi. Siitä huolimatta kaikilla näytti olevan hauskaa,

joten ei ongelma ilmeisesti niin suuri ollutkaan kuin ensin ajattelimme.

Myös tänä vuonna pidetään kilpailut isänpäivänaattona eli lauantai 8.11.2003,

toivottavasti Monitoimihallilla.

Pikkujoulu juhlat pidettiin lauantaina 30. marraskuuta Valolassa. Pikkujoulujen ohjelmaan kuului tervetuliaispuhe, ruokailu, kahvit kakun kera, kilpailuja, tanssia ja hauskaa seuraa. Tunnelma juhlissa hipoi kattoa pienestä osallistujamäärästä huolimatta, joten siellä oli tosi lystiä. Yleensä kun järjestetään jotain siitä syntyy myös kuluja, tästä johtuen pikkujoulut meni vähän pakkaselle. Vuoden 2003 pikkujoulut järjestetään samalla viikonlopulla la 29.11.2003, laittakaa päivämäärä nyt jo kalenteriin ylös, ettei tule mitään päällekkäismenoja. Pikkujouluista tulee ilmoitus lähempänä tapahtumaa ja se on kaikille avoin, myös seuran ulkopuolisille. Jäsenille ilmoitetaan aikaisemmin, jonka jälkeen laitetaan lehteen ilmoitus ja vain nopeimmat ehtivät mukaan.

Siinä olivat Monokkaan viime vuoden lopun tapahtumat lyhyesti ja myös ennakkomainosta tulevista tapahtumisista.

Haluatteko jäsenkirjeet sähköpostina? Oletteko koskaan ajatelleet miten te itse pystyisitte vaikuttamaan luonnonsuojeluun ja järjestyksen pitoon. Yhdellä viestillä te vaikutatte niihin. Ilmoittamalla minulle (jouni.takala@somero.salonseutu.fi) sähköpostiosoitteenne niin lähetämme jäsenkirjeen teille sähköpostilla. Pystytte tallentamaan jäsenkirjeet yhden kansion taakse tietokoneelle. Sieltä ne on helppo löytää tarkistaaksenne tietoja kirjeistä tai jos haluatte muuten vain lukea ne uudestaan ja samalla säästyisi paperia.

Nyt on se aika vuodesta jolloin pitää muistuttaa myös jäsenmaksun suorittamisesta ja jäsenmaksu olisi hyvä maksaa tammikuun loppuun mennessä, ettei kuvallisen jäsenkortin käyttöön tulisi taukoa. Tänä vuonna jäsenmaksu on 20 € aikuisilta ja alle 16 vuotiaat ovat ilmaisia. Monokkaan kuvallinen jäsenkortti vanhenee helmikuussa. Uusi kuvallinen kortti on voimassa 2/2005. Kuvallisesta kortista aiheutuneista kustannuksista johtuen kortti on voimassa kaksi vuotta. Seuraava huomautus koskee niitä henkilöitä, joilla on kuvallinen Monokkaan jäsenkortti käytössä eivätkä ole maksaneet vuoden 2002 jäsenmaksua. Näiden henkilöiden pitää maksaa vuoden 2002 jäsenmaksu 20€ ja sen jälkeen vuoden 2003 jäsenmaksu, ennen kuin he saavat uuden kuvallisen jäsenkortin. Syy miksi olemme päätyneet tämäntapaiseen ratkaisuun on se, että muutamia väärinkäytöksiä on esiintynyt SUSELin jäsenseuroissa ja tämä on myös Susel:in kautta tullut suositeltava käytäntö. Tässä on ohjeet jäsenmaksun suorittamisesta ja myöskin ohjeet miten liittyä Monokkaaseen. Emme lähetä erillistä pankkisiirtolomaketta, pankkitilin numero näkyy liittymisohjeissa. Ilmoita Hannele Mäenpäälle ( maenpaahannele@hotmail.com) nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Postita (osoitteeseen Hannele Mäenpää Hirveläntie 13 B talo as 2) tai tuo johonkin seuran tapahtumaan passikuva jäsenkorttia varten. Maksaessasi jäsenmaksun seuran tilille Someron Säästöpankki 432710-221495 merkitse tiedoksi jäsenen nimi ( tai nimet), maksupäivä, jäsenmaksun suuruus (20 euroa henkilö) ja jäsenyysvuoden vuosiluku. Kannatusjäsenien maksu on myös 20 euroa/vuosi, lähetämme myös heille jäsenkirjeet. Osoitteenmuutokset ja muut tietojen muutokset jäsenrekisteriin ilmoitetaan Hannele Mäenpäälle (yhteystiedot ylempänä). Näin toimien lähetämme sinulle jäsenkortin, jolla saat jäsenedut, sekä jäsenkirjeet kotiin.

Kirkonmäen koululla alkavat tanssikurssit torstaina 23.01.2003 kello 18.30- 21.00, kurssit maksavat jäseniltä 4€, ulkopuolisilta 7€ ja alle 16 vuotiaat 2€. Poikkeamme hieman linjastamme näin Uuden Vuoden kunniaksi ja otimme kaksi kertaa tavallisuudesta poikkeavaa tanssia. Paria siihen et tarvitse, mutta takaamme joulukinkun katoamisen vyötärön seudulta. Torstaina 23.1 ja 30.1 on salsaa ja mamboa, opettajana toimii Fabricio Herdandez. Torstaina 6.2 ja 13.2 Juholan Juha jatkaa paritanssien merkeissä lavalattareilla, koska niitä on meiltä toivottu jo syksyllä.

!!! Myös kaveriporukalla on mahdollisuus tulla kursseille. Kerätkää tutuista tai sitten tuntemattomista porukka kasaan, niin me räätälöidään teille sopivat kurssit. Jollette halua tulla kirkonmäen koululle, voidaan kurssit pitää teidän omissa tiloissanne. Ryhmäkursseista yhteydenotot Kirsi Viitaseen, yhteystiedot infosivulla joka liitteenä jäsenkirjeessä.

Tuomisen Jari on lähettänyt terveisiä. Hän on järjestämässä linja-auto kuljetusta Turusta kunkkukisoihin Ouluun 15-16.3.2003. Kiinnostuneet voivat ilmoittaa yhteystietonsa Jarille os.
jari.tuominen@luukku.com. Kulut määräytyvät osallistujamäärän mukaan. Jarin tavoittaa myös puhelimesta 040-7255 683.

Muista tämän vuoden tapahtumista ei ole vielä tarkkaa tietoa, puhetta on ollut esim. tanssireissusta, kesällä saunotaan ja jotain muuta pientä tanssikurssien lisäksi. Toivottavaa olisikin, että jäseniltä tulisi ehdotuksia mitä he haluavat Monokkaan järjestävän. Esakallion kanssa käytyjen alustavien neuvottelujen tuloksena jatkamme viime vuotiseen tapaan yhteistyötä, lisäksi pidämme tanssikursseja sunnuntaina.

Kirsiltä SUSELin tietoa: SUSELin jäsenkirjettä kokonaisuudessaan voi pyytää lähettämään sähköpostiosoitteeseen, tiedot Kirsille. Yhteistyökumppaneiden tarkkoja tietoja ei vielä ole, mutta kannattaa tarjota kuvallista jäsenkorttia entisiin paikkoihin. Toimitamme tiedot heti kun saamme ne ajan tasalle SUSELissa.

Tanssirikasta vuoden jatkoa

Terveisin Jouni + hallitus 2003