Heippa kaikille!

Lavakausi on ainakin Esakallion perjantaitanssien ja meidän harjoitustemme osalta saatu hienosti päätökseen. Syksy kolistelee pikku hiljaa ovilla ja sienestäjien iloksi sateitakin on vihdoin saatu hieman… Monokkaan kesäkauden päätti Tahvanaisen Juhanin vetämä mannetango-kurssi "Illan varjoon himmeään"-tapahtuman ohessa.

Sitten teille kaikille tiedoksi, jotka ette lähteneet mukaan Pavin-retkelle...

Mukaan bussiin kiipesi kolmetoista iloista retkeläistä. Perillä vahvistimme ensin masurkkataitojamme ja sen jälkeen pyörähtelimme Markkolan Tomin tahdittaessa. Yöllä matkasimme takaisin päin maukkaita eväsleipiä haukkaillen ja illan tunnelmia vaihtaen. Suuret kiitokset kuuluu reissun puuhanaisille Jaukkarin Kirsille ja Vaittisen Virpille! Koskas otettais uudestaan?

Syksyn saapumisen myötä ajankohtaiseksi tulevat kurssit Kirkonmäen koululla. Päätimme aloittaa kurssit vasta syyskuun lopussa, koska niin monet kesäharrastukset tuntuvat jatkuvan vielä ainakin sinne asti. Harjoitusaika on sama kuin viime talvena eli torstaisin klo 18:00 – 22:00. Ohjelma on lyöty lukkoon ensimmäisten kahden kuukauden ajaksi (liitteenä). Lokakuulla lähetän seuraavan kirjeen, mihin olemme varmistaneet suunnitteilla olevat loppuvuoden jutut. Harjoituskerran hinta säilytettiin samana kuin keväälläkin eli jäsenille 20 markkaa kerta. Lapset (alle 16-vuotta) pääsevät mukaan 10 markalla.

 

Kuten ohjelmasta huomaatte harjoitukset on jaettu osiin, jotta kiireisetkin pääsisivät edes sen kaikista kiinnostavimman tanssin aikaan olemaan paikalla. Harjoitusten hintaan sisältyy joko yksi tanssi tai sitten koko illan repertuaari oman valinnan mukaan. Fuskun jaottelu on siten, että 1 osassa käydään läpi perusaskel ja muutama helpoin kuvio. Osassa kaksi mennään suoraan uusiin kuvioihin, joita tulee jonkin verran lisää. Osassa kolme perehdytään jo hieman musiikin tulkintaan ja tietysti opimme edelleen lisää uusia ja hieman vaativampia kuvioita. Fuskussa opettajana toimii Juholan Juha ja muita tansseja opettaa Viitasen Kirsi.

Ollilan koululla järjestetään lasten jatkokurssi jo aiemmin mukana olleille. Kurssi järjestetään 25.9.-30.10.2001 välisenä aikana, tiistaisin klo 18:00-19:30. Lasten jatkokurssin hinta on 10 mk / lapsi / kerta. Mikäli on tarvetta alkeiden opiskeluun, tervetuloa mukaan Kirkonmäen koulun ryhmään.

Sitten muutamia vihjeitä tanssiin liittyen muualla …

Netistä lueskelin, että Kaarinassa järjestetään jälleen suuret jenkkitanssikilpailut. Siellä tanssitaan lauantaina 15.9.2001 alkaen klo 12:00. Lajeina on Rock’n’Roll, Boogie Woogie, Lindy Hop sekä Bugg. Kisapaikkana on Kaarinan lukio.

Mannetangokurssilla Tahvanaisen Juhani mainosti tanssileiriä, joka järjestetään Thaimaassa 29.11.-15.12.2001. Leirin hinta matkoineen, opetuksineen ja majoituksineen on 6500 mk. Opettajina toimivat Juhani ja Arstilan Timo ja opetuskielenä on suomi. Paikkoja oli rajoitetusti jäljellä, mutta mukaan mahtui vielä tuolloin (1.9.2001). Lisätietoja saa esim. internetosoitteen www.dancemafia.net kautta tai Tahvanaiselta (p.0400-883140).

SvengiKingit on laajentanut infosivunsa muutaman sivun lehdeksi ja sitä voi tilata suoraan kotiinsa. Jos sinua kiinnostaa etenkin jenkkitanssijoiden, mutta myös muiden lavatanssiharrastajien, kuulumiset ja tapahtumat ympäri Suomenmaan, niin kannattaa ilmoittaa yhteystiedot SvengiKingeille. Tavoitteena heillä on saada lehden levikki niin suureksi, että se pystytään pitämään ilmaisjakeluna! Jotta saisit oman kopiosi kotiin kannettuna, ilmoita yhteystietosi SvengiKingeille: os. SvengiKingit c/o Mikko Malmivuo, Malminmäentie 1F12, 02880 ESPOO, e-mail: svengikingi@svengikingit.net, p.050-5706065.

Tähtitanssiviikonloppu 26.-28.10.2001!! Finlandersin tahdittamat Tähtitanssit pidetään 27.10.2001 Espoon Länsi-Auto Areenalla. Ennakkoon lippuja saa lippupalvelusta 100 mk hintaan. Lipun voi ostaa myös ovelta hintaan 120 mk. Lisätietoja tähtitansseista mm. internetissä osoitteessa www.viihdetanssit.com. Samana viikonloppuna SvengiKingit järjestää Jari Aaltosen ja Sari Mattilan ohjaaman paritanssileirin. Jokaisena päivänä on viisi tuntia tanssin opetusta. Kun varaat lipun tähtitansseihin ilmoittautuessasi leirille, saat lipun hintaan 90 mk. Leirin hinnoista, tasoryhmistä ja tanssilajeista saa lisätietoja sekä ilmoittautumiset otetaan vastaan e-mail osoitteessa: leiri@svengikingit.net tai puhelimitse numerossa: 050-5706065 (Mikko). Lisätietoja saa myös internetistä osoitteesta www.svengikingit.net! Ilmoittautumisia otetaan vastaan 5.10. asti tai niin kauan kuin tilaa riittää.

Ai niin, viimeisenä vaan ei missään tapauksessa vähäisimpänä… Unto Monosen Tangomuistokilpailut on taas tulollaan 10.11.2001. Laittakaahan jo nyt korvan taakse syystalven suurin ja mahtavin tanssitapahtuma täällä Somerolla. Silloin jälleen kilpaillaan tangon eri muodoissa ja tänä vuonna myös koko lavatanssi-cupin voittajat palkitaan täällä viimeisen osakilpailun yhteydessä. Ja illalla tietysti tanssahdellaan sankoin joukoin orkesterin tahdittamana… Palataan asiaan vielä myöhemmissä kirjeissä!

Kiitos kuluneesta kesästä

ja tervetuloa taas mukaan syksyn uusiin kuvioihin!

Yst.Terv., Eija & muu hallitus