Heippa taas kaikille!
Ensimmäisenä muistutus jäsenmaksusta. Jotta sinulle tulisi jäsenkirjeet jatkossakin, täytyy jäsenmaksusi olla maksettu 11.3.2002 mennessä. Euroaikainen jäsenmaksummehan on 20 € aikuiselta (alle 16-vuotiailta harrastajajäseniltä emme peri jäsenmaksua lainkaan). Muista kirjoittaa pankkisiirtoon jäsenmaksun vuosiluku (2002) ja euromäärä (20€), sekä jäsenen nimi ja eräpäivä. Otamme myös osoitteen tai muiden tietojen muutokset mielellämme vastaan, jotta jäsenrekisterimme olisi ajan tasalla.

Kevätkokouksen aika lähestyy... Tulkaa ihmeessä mukaan keskustelemaan seuran asioista ja tekemään yhteisiä päätöksiä. Pieni ydinporukkamme tarvitsee paljon vinkkejä tulevaisuutta ajatellen ja toivomme teidän auttavan meitä toiminnan ideoinnissa. Kevätkokous pidetään keskiviikkona 27.3. 2002 Säästöpankin kerhohuoneella (sisäänkäynti sisäpihan puolelta). Pöytäkirjat ovat nähtävillä klo 18.30 alkaen ja itse kokous alkaa klo 19.00. Kokouksen esityslista on liitteenä.

Aikuisten torstai-iltojen ohjelma jatkuu toivomusten mukaan. Suuret kiitokset kaikille rakentavasta palautteestanne. Kirsillä olikin jo sormi menossa suuhun miettiessään opetettavia tansseja ja teidän toiveidenne pohjalta homma on paljon helpompaa ja mielekkäämpää. Edelleen kaikenlainen palaute on erittäin tervetullutta.

Vk

Pvm

klo 18:00-19:30

klo 19:30-21:00

11

14.3.2002 B k

Boogie woogie muita jenkkitansseja

Muita jenkkitansseja

12

21.3.2002

Hidas foxi

Hidas valssi

13

28.3.2002

Pääsiäinen

14

4.4.2002

Suom. tango

Lavalattarit

15

11.4.2002

Boogie woogie

Muita jenkkitansseja

16

18.4.2002

Masurkka

Kevään kertausta

Seuraavana muutama rivi tanssittavista lajeista, jotta jatkossa tiedätte mitä kursseillamme opetetaan. Seuramme kuuluessa Suseliin, on myös tanssilajien tulkinnan vastattava Suselin käytäntöä. Tässä on muutamia esimerkkejä, joista palautteissa on ollut mainintoja.

Tässä oli hieman asiaa seuramme linjoista toistaiseksi. Kun harjoittelemme ensin näitä, voimme myöhemmin laajentaa valikoimaa. Luonnollisesti ensin täytyy olla riittävästi halukkaita opiskelijoita, ennen kuin kannattaa kutsua opettajaa pitämään kurssia. Boogie woogie ja bugg olivat kokeiluna ohjelmassa, mutta ne eivät ikävä kyllä meillä oikein vetäneet harjoittelijoita paikalle.

Kirsiltä Suselin asiaa… "Suselin toiminta on lähtenyt mukavasti käyntiin erilaisten toimikuntien ansiosta. Vuoden mennessä hieman pidemmälle, moni asia on jo kunnossa. Jäseneduista olen saanut teiltä palautetta ja tässä hieman vinkkejä kortin käyttöä ajatellen. Kesän lavapaikkoja ei ole kaikkia lyöty lukkoon vielä, joten kysykää lavalle mennessänne, saako siellä Suselin alennusta. Monokkaan jäsenkorttihan on vielä vuoden 2002 ajan suurempi kuin Suselin muiden jäsenseurojen kortit. Ensi vuonna kortit ovat meilläkin samojen mittojen mukaan tehty. Ero johtuu siitä, että meidän kortit on tehty jo ennen Suselin jäsenkorttimittojen varmistumista. Korttimme kelpaa kuitenkin vuoden 2002 loppuun asti. Monokkaan jo sopimia alennuksia ovat Esakallion ja Riutanharjun alennukset."

Kilpailuasiaa sen verran, että omat kilpailumme ovat vielä selvittelyasteella. Tiedossa on kuitenkin jo, etteivät mahdolliset kilpailumme kuulu Suselin lavatanssicup:iin. Jos kisapaikka saadaan varmistettua, järjestämme osakilpailun Nyyssösen Hannun uuteen cup:iin. Suselin cup:iin olemme mukana järjestämässä ainakin Etelä-Suomen osakilpailua toukokuussa ja resurssien salliessa osallistumme myös Levin osakilpailun järjestämiseen elokuussa. Näihin kilpailuihin tarvitsisimme arpajaispalkintoja. Kannetaanpa jälleen jokainen oma kortemme kekoon eli toimittakaa palkintoja hallituksen jäsenille, jotka toimittavat niitä sitten Kirsille. Kirjeen liitteenä on Suselin cup-kilpailukalenteri.

Susel on pyytänyt toimittamaan jäsenseurojen jäsenille palautetta ohjaajakoulutuksista. Toiveena on, että osallistujat osaisivat ainakin välttävästi 12 tanssin alkeet, sekä naisen että miehen askelin. Kyseisen tanssilajit ovat hidas ja normaali valssi, foksi, tango, tavallinen ja kävelyhumppa, polkka, jenkka, fusku, jive, samba ja rumba. Askelien osaamisen lisäksi on osattava rytmittää musiikki oikein, onhan se vaikeaa laskea muille tahtia, jos rytmi ei ole hallinnassa. Nämä toiveet on esitetty siksi, ettei kallista aikaa tuhraantuisi enää tanssien opiskeluun. Monokas on tehnyt päätöksen, että hallituksen hyväksymien, ohjaajakoulutukseen halukkaiden osallistumista tuetaan koulutuksen kuluissa. Hallitus järjestää koeluontoisen testin ohjauksesta ja tanssilaatujen hallinnasta koulutukseen haluavalle. Suselin ohjaajakoulutukseen voi tietysti osallistua myös yksityishenkilönä omalla kustannuksella, mikäli Suselin toivomat taidot ovat hallinnassa.

Suselin lehdestä kuuluu jälleen huutoja, ettei juttuja ja ilmoituksia ole tarpeeksi. Nyt siis jokainen kynäniekka hommiin ja kirjoittelemaan kivoista tanssiin liittyvistä asioista Frostin Minnalle Mikkeliin. Juttujen sopivuutta ei kannata miettiä, koska Minna kyllä niitä tarvittaessa valkkailee, jos sattuisi niin hullusti käymään, että juttuja liikaa tulisi. Myös ilmoituksia olisi hyvä kerätä kevään lehteen. Ilmoittakaa Kirsi V.:lle, jos tiedätte sopivia ehdokkaita ilmoittajiksi. Lisätietoja asiasta saat Kirsiltä.

Suselin vuoden 2002 teema on lapset ja nuoret. Monokas kehittelee Suselille nuorisoprojektia, missä huomioidaan lasten ja nuorten tarpeet tanssiseurassa. Projektissa pyritään antamaan Suselin jäsenseuroille vinkkejä siitä, miten kouluille saataisiin opetusohjelmaan lavatanssia. Monella paikkakunnalla on myös iltapäivä kerhoja, joihin on mahdollisuus hakea avustusta tanssikursseja varten. Suselin teemasta johtuen ja myös siksi, että seurallemme lapset ja nuoret ovat olleet jo kauan tärkeitä, haastamme jäsenemme mukaan nuorten toimintaan! Somerolla aloitetaan nuorisokahvilakokeilu Jukolassa. Kahvilaidea perustuu vapaaehtoistoimintaan ja siksi olisi tärkeää saada ihmisiä kiinnostumaan kahvilan toiminnasta. Aukioloajat riippuvat vapaaehtoisten määrästä, joten jos SINULLA on mahdollisuus osallistua, miten pienellä panoksella tahansa, ota yhteys Jukolaan 02-7791401. Pikaisia yhteydenottoja kaivataan. Ollaan porukalla mukana luomassa Someron nuorille turvallinen paikka viettää perjantai-iltaa ystävien kanssa.

toivoo: Eija & hallitus

Pidetään yhteyttä ja kehitetään yhdessä seuramme toimintaa!!!!!!