Jäsenkirje 6/2002

 

 

HEIPPA KAIKILLE

 

Syksyn kurssit ovat pyörähtäneet käyntiin joka taholla. Meillä alkeiskurssit ovat ohi ja konkarit pääsevät vauhtiin. Muutamia ryhmäkursseja järjestettiin maakunnissa ja hauskaa on ollut. Hienointa minulle henkilökohtaisesti on olleet lausahdukset, " Eihän tämä nyt niin vaikeaa ja totista olekaan." Siinäs luitte, hauskaa tämä touhu on. Muistakaa, että myös seuramme ulkopuoliset ovat tervetulleita kursseille. Kaikki joukolla mukaan.

Esitystoiminta on toistaiseksi jäänyt tauolle. Uusia ideoita ja juonia kuitenkin otetaan vastaan, kun omat on jo käytetty loppuun. Pikkujouluihin järjestetään esityksiä, jos joku keksii juonen tai idean. Tanssihupailua ei enää esitetä edes toivomuksesta ja se on haudattu.

 

MUISTATTEHAN:

Lauantaina marraskuun 9. pidettävä Unto Monosen muistokilpailu, mikä on jälleen Monitoimihallilla. Arpajaispalkintoja tarvitaan, kaikki joukolla keräämään niitä, parhaat arpajaispalkinnot siirretään tanssikilpailijoiden lisäpalkinnoiksi. Kirsi Jaukkari vastaanottaa niitä joko Kirkonmäenkoululla tai liikkeessään Kirsin Hiuspalvelu joensuuntie 5. Kenkämyyjänä toimii Hymyn viihdeklubi ja seuramme jäsenet saavat 5 alennuksen jäsenkorttia näyttämällä. Lisäksi kaivataan vanhoja räsymattoja, jotka kilpailujen jälkeen voi heittää roskikseen. Niitä tarvitsemme kulkuväylälle Soinin Jussin teltalta sisälle.

Kilpailut ovat hienoa katsottavaa, vaikka itse ei kilpailemaan vielä uskaltaisikaan. Lajeja on monenmoisia ja tunnelma joka vuosi sen kun paranee. Tule kokemaan sama elämys, kuin kisatoimihenkilömme joka vuosi.

Käykää katsomassa kisoista tarkemmin sivuillamme www.somero.fi/monokas

Somero Soikoon tapahtuma oli elokuun lopulla. Tanssijoita järjestäjät jäivät kaipailemaan ja kaikki joilla olisi jotain vinkkejä asiaan, ilmoittakaa minulle niin toimitan tietoa eteenpäin. (Kirsi Viitanen 050-5975888). Esitystoimikunnan porukasta osa oli mukana lauantaisessa näytöksessä. Osalta yleisöstä koko esitys oli jäänyt näkemättä, koska tanssijoita oli lavan etuosassa samaan aikaan kun esitys oli menossa ja esiintyjät eivät massasta erottuneet. Ohi se kuitenkin nyt on ja hienosti esiintyjät sen hoitivat.

Selvennystä hieman seuramme mukana oloon tapahtumassa, kun kyselyjä on asiasta ollut. Monokas ei kuulu Illan varjoon himmeään yhdistykseen ja Monokas oli mukana Somero Soikoon tapahtumassa vain esityksessä, jossa oli pieni osa seurallamme sekä järjestimme tanssinopettajat kurssille lauantai iltapäivällä. Taloudellista vastuuta ei tapahtumasta ole, kuten ei tulojakaan.

SYYSKOKOUS:

On jälleen se aika vuodesta, jolloin seuran jatkajat hallituksessa on valittava. Seurallamme on paljon erilaisia toimikuntia, mutta lisäksi tarvitsemme myös hallituksen. Tulkaa nyt ihmeessä sanomaan painava sananne seuramme tulevaisuudesta ja mihin suuntaan haluatte seuramme kehittyvän. Kenenkään ei tarvitse pelätä töihin joutumista, koska suostumus hallituspaikkaan on jokaiselta oltava. Kaipaamme silti kentän tietoa ja vinkkejä.

Kokous on keskiviikkona 23.10 Säästöpankin kerhohuoneella joensuuntie 27, käynti pihan puolelta. Pöytäkirjat nähtävillä 18.30 alkaen ja kokous alkaa klo 19.00. Esityslista jäsenkirjeen liitteenä.

SUSEL-asiaa:

Monokas on mukana vuoden 2003 Pavin kilpailuissa 10.5 tulosvastuullisesti. Asiasta lisää myöhemmin.

Jäsenkirjeitä on lähtenyt seuramme toimesta jo kolme kappaletta. Halutessanne SUSELin jäsenkirjeen luettavaksi kokonaisuudessaan, lähettäkää minulle sähköpostiosoite, niin toimitan seuraavan teille heti ilmestymisen jälkeen. (kirsi.viitanen@somero.salonseutu.fi) Kirjeessä olevia asioita lisään meidän jäsenkirjeeseen, mutta aikataulu on erilainen.

SUSELin cuppiin kuuluva viimeinen osakilpailu käydään siis Mikkelissä 11.-13.10.2002. Perjantaina on kurssitusta ja kokoontumistanssit. Lauantaina on cup-kilpailun lajeina samba, cha cha ja rumba, sekä tietysti SUSELin oma Jaakko ja Johanna kilpailu. Sunnuntaina Suomi-Ruotsi maaottelu. Lisätietoja asiasta saa Juhalta 050-5540281.

SUSELin syyskokous on lauantaina 26.10 klo 10.00 Vantaalla. Kaikki halukkaat voivat lähteä kuuntelemaan kokousta ja illalla jäädä tähtitansseihin Espooseen. Normaalin lakisääteisen esityslistan lisäksi käsitellään kokouksessa sääntömuutos ehdotus. Myös SUSEL kaipaa joukkoonsa lisää toimeliaita ihmisiä, joten jos sinulla on kiinnostusta asiaan ilmoittele minulle. Lisätietoja asiasta: Kirsi Viitanen 050-5975888.

 

 

Huvitoimikunta järjestää pikkujoulut Valolassa lauantaina 30.11 klo 18.00. Orkesterina on Ahti Lampi yhtyeineen ja syödä saamme Ekin maittavia pöperöitä. Illan muu ohjelma on yllätys kaikille, joten et tarvitse kuin itsesi, ystäväsi ja hyvän mielen. Hinta on jäseniltä 10 ja alle 12 v lapsilta 5. Seuramme ulkopuolisilta hinta on 15. Kaikki joukolla mukaan ja tuo hyvät ystäväsikin. Ilmoittautumisia vastaan ottaa pe 22.11 asti Virpi Vaittinen puh. 040-7468850 tai Virpi Pohjaranta puh. 0400-774065.

Tämä jäsenkirje on kuluvan vuoden viimeinen ja uudet tiedotettavat asiat löydätte seuramme netti sivuilta, jos niitä ilmaantuu.

Muistutus vielä jäsenmaksu käytännöstä. Ensi vuoden ensimmäisessä jäsenkirjeessä saapuu tilinumero ja käytännön ohjeet miten toimitaan. Varautukaa jo nyt passikuvalla, koska kaikki seuran jäsenkortit uusitaan vuoden alussa. Passikuvia voi tuoda jo valmiiksi Hannelelle Kirkonmäen koululle, laittakaa nimenne kuvan taakse. Jäsenkorttia ei saa, jos jäsenmaksua ei ole maksettu tammikuun loppuun mennessä.

Vielä lopuksi onnittelut:

Seuramme jäsen Harri Petäjä on suorittanut SUSELin ohjaajakoulutuksen alkeisosan, onnittelut hänelle. Kaikki muutkin rohkeasti vaan mukaan ohjaajakoulutukseen, työsarkaa on riittävästi kaikille ohjaajille.

 

Perniössä järjestetään tanssi- ja musiikkitapahtuma 2.-3.11.2002. Lauantaina ohjelmassa on mahdollisuus kokeilla erilaisia tansseja. Tilaisuus alkaa kello 10.00 kolmella koululla. Sunnuntaina ohjelmassa on tanssi- ja musiikkiesityksiä. Sunnuntain ohjelma-ajat selviävät myöhemmin. Järjestäjänä PRO RANTAKIVET RY lisätietoja Marienna Ekström puh. 02-7333563.

Hyvää syksyn jatkoa kaikille ja tanssillisia hetkiä talven kylmyydessä.

 

Terveisin Kirsi & hallitus