Moikka kaikille!

Intiaanikesä on vihdoin päässyt alkuun, eikä kylmä kolota luissa. Jo oli aikakin! Lavakausi on pitkällä ja harjoituspaikaksi vaihtunut Esakallio. Viimeksi lupailimme jäsenkirjettä saapuvaksi ennen Tanhuhovin tanssiretkeä. Koska kiinnostusta reissuun ei ollut, emme kiirehtineet tämän kirjeen lähettämistä. Nyt onkin sitten asiaa kertynyt roppakaupalla.

Jäsenedut ovat varmistuneet ja olleet nettisivuillamme näkyvissä jo jonkin aikaa. Lista Suselin jäsenseurojen jäsenien eduista on tämän kirjeen liitteenä. Listalla olevien etujen lisäksi me Monokkaan jäsenethän saamme tanssiharjoitusiltoina sen 20 mk alennuksen lipun hinnasta, kunhan vain saavumme paikalle ennen klo 21:00. Kaikki mukaan nauttimaan oppimisesta kauniilla kesälavalla… ja illan mittaanhan pääsee kokeilemaan opittua orkesterin tahdittamana!

Sitten tiedotus- ja jäsenrekisteriasiaa vähäsen. Jäsenrekisterin hoitajan, Hakolan Eijan puhelinnumero ja sähköpostiosoite muuttuu. Laitattehan tästä eteenpäin mahdolliset sähköisesti ilmoittamanne osoitteenmuutokset tai muut asiat, jotka haluatte Eijan tietoon saattaa, osoitteeseen: alice@surfeu.fi . Luurin päähän Eijan tavoittaa nykyisin numerosta 044-2779 619.

Huh-huh-huvitellanko??? Koko perheen saunailta järjestetään sunnuntaina 12.8.2001 Poikkipuoliaisten saunalla alkaen klo 14:00. Ilmoittauduthan Jaukkarin Kirsille (puh. 040-8230112) viimeistään viikkoa ennen eli 5.8.2001 mennessä. Lähdetään kaikki joukolla viettämään ehdottoman aurinkoista ja lämmintä pyhäpäivää saunan ja iloisen rupattelun merkeissä. Viime vuodesta muistelisin, että ohjelmassa oli grillausta ja ulkopeleissäkin päästiin ottamaan "miehestä mittaa". Eiköhän tänäkin vuonna olla samoilla linjoilla.

Toinen tuleva Monokkaan huviretki on suunniteltu tehtäväksi Helsingin perinteiselle ja maineikkaalle Paville. Matkaan lähdetään keskiviikkona 29.8.2001 klo 17:30. Retken hinta on jäsenille 80mk ja muille 100mk. Hintaan sisältyy sekä pääsylippu että kuljetus Paville. Ilmoittautumiset retkelle, 22.8. mennessä, ottaa vastaan Kirsi J. ja lähtöpaikka sovitaan myöhemmin ilmoittautuneiden kesken. Perillä Pavilla tarjolla on ensin masurkan opetusta. Harjoitusten jälkeen klo 20:00 alkaen tanssit Tomi Markkolan & Fernetin tahdittamina. Kotiinpäin lähdetään tanssien loputtua eli noin 01:00 aikoihin.

Suselin muiden seurojen ohjelmasta muutama sananen. "Letkeästi Levillä"-tanssileirin mainoksia on ollut nähtävillä Esakalliolla harjoitusiltoina. Leiri järjestetään 24.-26.8. hotelli Levitunturilla, Suomen kauniissa lapissa. Leinon Krin varaamassa kämpässä on vielä tilaa, kyselkääpä majoituksesta Karilta (p.0400-512846). Leirille tulee ilmoittautua 31.7.2001 mennessä esimerkiksi netissä osoitteessa www.nastat.net, mistä löytyy myös tarkempaa tietoa leiristä, tai osoitteeseen Hannu Vaara, Metsäkukkarinne 7A3, 96900 Saarenkylä. Muita kesän lavatanssileirejä ja -tapahtumia löytyy esitteestä "SUSEL tanssikesä 2001". Sitäkin esitettä on Esakalliolla saatavissa. Samoja tapahtumia on esitelty netissä osoitteessa www.dancemafia.net.

Svengikingien svengiviikkokin on tuota pikaa eli 20.-29.7.2001. Kauniaisten työväenakatemiassa lajeina on tänä vuonna Disco Swing, Mambo-Salsa, Lava-chacha, Blues-hidas valssi, Lava-tango, "Lava-Foski" eli hidas foksi eli slow fox, Swing polkka, Fusku, Bugg ja Boogie Woogie. Leiri on hinnoiteltu päiväkohtaisesti, joten jo kiinnostusta on vain johonkin tanssiin, niin kannattaa ilmoittautua vain sille päivälle. Virallinen ilmoittautumisaika on jo ummessa, mutta ilmoittautumisia otetaan vieläkin vastaan. Svengikingien tiedote kertoo:"Ilmoittautumisia otetaan edelleen vastaan pareittain sekä ilman paria aina paritilanteen niin salliessa. Parittomienkin kannattaa kuitenkin aina ottaa yhteyttä paritilanteesta riippumatta, sillä paritilanne muuttuu jatkuvasti. Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla: leiri@svengikingit.net tai puhelimitse Mikko/ 050-570 6065 (tai Jari 040-510 6479). Lisätietoa ja ilmoittautuneiden lista: www.svengikingit.net" Kaikki kiinostuneet mukaan swingparitanssien kiehtovaan maailmaan.

Viimeisenä vaan ei missään nimessä vähäisimpänä kerrottaneen, että 31.8.-1.9.2001 järjestetään täällä Somerolla "Illan Varjoon himmeään"-laulukilpailu. Monokasta on pyydetty järjestämään tanssikurssi tapahtumaan. Lajiksi valittiin Romano-tango eli kansankielellä mannetango ja opettajaksi saapuu Juhani Tahvanainen. Kurssi järjestetään lauantaina 1.9.2001 klo 17:30-19:45. Tapahtuman liput maksavat perjantaille 60mk ja lauantaille 80mk, kahden päivän lippu maksaa 120mk. Kurssille pääsee mukaan sekä perjantain, että lauantain tanssilipulla. Koska kurssi on erillinen tilaisuus normaaliin tanssi-iltaan nähden, eivät jäsenalennukset ole voimassa.

PIDETÄÄN HAUSKAA YHDESSÄ SEKÄ VIETETÄÄN ERITYISEN LÄMMIN JA AURINKOINEN KESÄ!

Hallitus 2001