JÄSENKIRJE 5/2001

Moikkista kaikille!
Syksyn tanssikurssi-illat Kirkonmäen koululla ovat päässeet hyvään alkuun. Niitä jatketaan liitteenä olevan ohjelman mukaisesti 22.11 asti. Yksityistunteja voi halutessaan kysellä Viitasen Kirsiltä p. 050-5975888.

Syyskokouksen aika lähestyy taasSyyskokous pidetään 31.10.2001 klo 19.00 alkaen. Paikkana on Someron Säästöpankin kokoustila pääkadun varrella, (sisäänkäynti takaa sisäpihalta). Kuten ennenkin pöytäkirjat ovat nähtävillä jo puoli tuntia ennen kokouksen alkua eli 18.30 alkaen. Hallituksen toivotaan saapuvan paikalle jo klo 18.30. Syyskokouksessa (ehkä tärkeimpänä asiana) valitaan hallitus vuodelle 2002. Tulkaa kaikki joukolla mukaan ehdottamaan ja valitsemaan henkilöitä, joiden haluatte vetävän seuraamme ensi vuonna! Ketään ei luonnollisesti pakoteta mihinkään toimeen, joten sen pelossa ei kannata jäädä pois. Tärkeätä olisi saada paljon mielipiteitä mukaan, jotta saamme kasaan mahdollisesti vielä entistäkin aktiivisemman porukan toimintaa pyörittämään. Liitteenä saat virallisen kokouskutsun ja esityslistan.

Pikkujouluaika on esitystoimikunnallamme niin varattu, että päädyimme pitämään omat pikkujoulumme uudenvuodenjuhlina. Otamme tulevan uuden vuoden vastaan yhdessä 31.12.2001 klo 20.00 alkaen Valolassa. Lipun hinta on jäsenille 40 mk (voi olla edullisempikin, riippuu tulevista tangokisoistamme!) ja alle 12-vuotiaat pääsevät mukaan ilmaiseksi. Seuran ulkopuolisille henkilöille lippu maksaa 60 mk. Juhlassa nautitaan kevyt ateria ja tietysti tanssitaan, Ahti Lampi yhtyeineen tahdittaa. Ilotulitteita hankitaan seuralle jonkin verran, mutta myös omia "paukkuja" kannattaa ottaa mukaan. Lippuvaraukset ottaa 23.12. mennessä vastaan Jaukkarin Kirsi p.040-8230112, jolloin saa tietää varmistuneen lipun hinnankin.

Esitystoimikunta kaipaa nyt kipeästi kaikkien seuralaisten apua! Esityksiä on varattu paljon, mutta ideoita on rajallisesti. Keksi sinäkin yksi (tai useampi) uusi idea pikkujouluun sopivaksi esitykseksi, kirjoita se paperille ja lähetä Viitasen Kirsille tai tuo mukanasi torstain tanssiharjoituksiin. Käyttöönotetuista ideoista lahjaksi on päätetty antaa tanssikenkälahjakortti, jonka voi lunastaa Unto Monosen kisojen yhteydessä, missä myös kenkämyyjä on paikalla. Vihje! Kaksimieliset teemat tuntuvat purevan näin pikkujouluaikaan, kunhan vaan pääpaino säilyy tanssilla.

Kuudennet Unto Monosen Tangomuistokilpailut ovat jo ihan ovella! Jo perinteeksi muodostuneet kisat järjestetään Teeriharjulla lauantaina 10.11.2001. Kilpailut alkavat klo 12.00, jolloin tanssitaan eri sarjojen karsinnat. Karsinnoissa pareja pudotetaan kierros kierrokselta kunnes on enää jäljellä finaaliparit. Paikalla on puffetti, mistä saa ostaa kahvia ja pikkupurtavaa. Isompaankin nälkään löytyy kilpailupaikalta ostettavaksi vatsan täytettä. Klo 17.00 alkaen tanssitaan kilpailusarjojen finaalit. Kilpailutauoilla pääsevät kaikki kokeilemaan lattiaa… Illalla klo 20.00 alkaen tanssitaan kaikki Reijo Taipaleen tahdittaessa syksyn parhaita tansseja. Lippu tähän koko päivän tanssitapahtumaan maksaa 70 mk ja Monokkaan (tai muun Suselin jäs.seuran) jäsenkortin näyttämällä vain 60 mk tullessasi ennen klo 18.00. Kaikki joukolla mukaan! Kilpailuissa järjestetään taas arpajaiset ja arpajaispalkintoja voikin toimittaa Kirsin hiuspalveluun tai torstaisin kirkonmäenkoululle. Tämä on vetoomus kaikille jäsenille, jotta saadaan mahdollisimman hyvät palkinnot ja sen myötä mielenkiintoiset arpajaiset järjestettyä. Lisätietoa kisoista niin yleisön kuin kilpailijankin kannalta saat kotisivuiltamme internetistä (www.somero.fi/monokas) tai Viitasen Kirsiltä p.050-5975 888.

Ovatko jalat kipeinä tanssireissun jälkeen? Tuottaako ongelmia kenkien vaihto, koska tanssikengissä on säämiskäpohjat? Nyt ongelmiin on olemassa ratkaisu! Hymyn Viihdeklubin tanssikenkiä on myynnissä kisapaikalla. Kengät on tehty kosteutta kestävällä pohjalla, joten niillä voit kävellä myös ulkona säästä riippumatta. Voin omasta kokemuksesta kertoa, että kenkä on todella hyvä jalkaan, koska jopa minun ongelmajalkani viihtyivät kyseisissä kengissä tangomarkkinoiden kovassa rääkissä! Nyt seuran jäsenenä saat lipunmyynnistä klo 18.00 asti alennuskupongin jäsenkorttia vastaan. Kupongilla olet oikeutettu 30 markan alennukseen normaalihintaisista kengistä! (Alennus ei siis koske jo alennettuja hintoja.)

Kirjeen liitteenä on myös kummitukijamme Lähivakuutuksen tietoa teille kaikille.

 

Syksyisin terveisin, Eija & muu hallitus 2001

 

 

PS. Muistakaahan tähtitanssiviikonloppu 26.-28-10. Itse tähtitanssithan järjestetään lauantai-iltana. Monokas ei järjestä yhteiskuljetusta tähtitansseihin, mutta kannattaa luonnollisesti kerätä porukka ja mennä kimppakyydillä tanssahtelemaan upeaan tapahtumaan.