Aurinkoinen tervehdys kaikille,Ettepä arvaakaan kuinka kaunis aamu tänään on… Tämä on nimittäin ensimmäinen LOMA-aamu! Eilen kävin jo Suomen tanssipalvelimen internetsivuilla tulostamassa itselleni henkilökohtaisen tanssikalenterin. Olen huomannut, etten enää jaksa riekkua yömyöhään tanssilavoilla työn ohessa, mutta nyt – lomalla – on aikaa. Käykää tekin kurkkaamassa missä ja mitä milloinkin tapahtuu (www.tanssi.org). Sieltä löytyy suurin osa suomen kauniista tanssilavoista ja suurin osa artisteista. Valittavissa on esimerkiksi jonkin tietyn lavan ohjelma, artistien keikkakalenterit tai vaikkapa tulevan vapaaillan ohjelmatarjonta.

Marraskuisiin Unto Monosen muistokilpailuihin kaivataan vielä lisää järjestysmieskortin omistavia toimihenkilöitä. Jos sinulla on voimassa oleva järkkärikortti, sopivasti talkoohenkeä ja vapaa-aikaa 9.11.2002, niin ilmoittauduhan mukaan Viitasen Kirsille.

Kisoja ja muitakin tapahtumiamme ajatellen seuralle on hankittu logollamme varustettuja collegetakkeja edustuskäyttöön. Ne ovat seuran omaisuutta ja niitä jaetaan lainaan jäsenille tilaisuuksia varten, missä halutaan näkyvyyttä seuralle. Jos siis näet logollamme varustetun harmaan takin jossain, niin siitä hihasta voit huoleti nypätä ja kysyä mieltäsi askarruttavia asioita.

Tanssikurssit Esakalliolla ovat vetäneet erittäin hyvin porukkaa. Suuri kiitos jo nyt mukana olleille. Jos taasen vielä et ole ehtinyt mukaan, niin tilaa on - lavalla kun ollaan. Kurssi-iltojen aiheet ja päivämäärät voit käydä katsomassa kotisivuiltamme ja kursseista on myös maininta aina kyseisen tanssi-illan mainoksessa. Loimaalla Pappisten lavalla on myös menossa tanssikurssit. Siellä harjoitellaan sunnuntaisin klo 17:00 – 20:00 vielä ainakin 21.7. (tango ja hidas valssi) ja 28.7. (fusku-jive). Kurssi-illan hinta on Monokkaan jäsenille vain 5 € ja muille se on 8 €. Ohjaajana toimii Viitasen Kirsi.

SUSEL-asiaa hieman… Seuratanssiliitossa toiminta on lähtenyt vakiintumaan. Jäsenlehteen tarvitaan edelleen paljon mainoksia ja tietysti juttuja tanssista ja tanssimisesta. Mainostajista voi edelleen kertoilla vinkkejä Viitasen Kirsille. SUSEL:in kotisivuilla (www.susel.fi) on laajasti uutta tietoa tuomarikoulutuksesta. Tuomarikoulutuksen II-osa järjestetään Kajaanissa 29.9.2002. Se on tarkoitettu I-osan suorittaneille henkilöille.

Huvitoimikunta järjesti retken Riutanharjun tanssilavalle 25.5.2002. Mukana oli huikeat 21 henkilöä, ja jälleen mukaan ehtimättömänä joudun toteamaan, että kuulemma oli tosi mukavaa! Seuraavat juhlat on jo suunnitteilla! Saunailta järjestetään sunnuntaina 11.8.2002. Kisatoimikuntaa pitää palaverin klo 14:00 ja saunomaan koko porukalla päästään klo 16:00 alkaen. Kaikki mukaan yhteiseen illanviettoon. Ilmoittauduthan Pohjarannan Virpille (e-mail: virpi.pohjaranta@somero.salonseutu.fi tai p. 0400-774065) viimeistään 2.8.2002.

Muuallakin tapahtuu pitkin kesää. Yhtenä tapahtumana voisi mainita valssin SM-kilpailut ja Latojen Latinot Äänekoskella Martinkievarissa 27.-28.7.2002. Lisätietoja tapahtumasta antaa Nyyssösen Hannu (p. 040-5410 818). Tapahtuma kuuluu samaan cup-kilpailuun kuin omat muistokilpailumme. Ajankohtaista on myös Levin tanssileiri, joka tänä vuonna järjestetään 23.-25.8. hotelli Levitunturilla. Lajeina ovat hidas valssi, fusku, lavatango ja cha cha ja hinta on 40 € (11.8. jälkeen ilmoittautuneilta 45 €). Lisätietoja leiristä löydät internetistä www.nastat.net/levi ja sieltä löytyy myös hotellin edullinen majoitustarjous.

Kesäterveisin, Eija & hallitus

 

PS. Lopuksi täytyy ikäväkseni todeta, että tämä on viimeinen kirjoittamani jäsenkirje tällä haavaa. Olen ottanut vuosi sitten "riesakseni" pienen palveluskoiranalun ja hän vaatii tällä hetkellä ylettömän paljon aikaa ja energiaa. Päätinkin jättää paikkani seuran hallituksessa ja keskittää vähäisen harrastuksille jäävän aikani koirankouluttamiseen ja joskus jopa itse tanssimiseen! Kiitos kaikille jäsenille mukavasta yhteiselosta seuratoiminnassa!!!

Terv., Eija